Det har længe været et stort ønske for “Frost”-fans: Giv Elsa en lesbisk kæreste. Den bøn har gjort indtryk på “Frozen”-folkene, der er ved at tø op over for idéen til den kommende sequel.

Det fortæller “Frost”-instruktør Jennifer Lee, der sammen med makkeren Chris Buck i 2019 vender tilbage til Arendal, hvor Elsa og Anna bor sammen med snemanden Olaf.

I originalen fra 2013 blev det aldrig eksplicit udtalt, at Elsa er til piger. Men intet tyder på, at hun er til mænd.

I stedet bliver hun bedt om at blive på værelset, fordi hun er anderledes – hun skal skjule, hvem hun i virkeligheden er.

Til slut springer hun som bekendt ud af værelset og synger hitsangen: ”Let It Go”, hvor hun viser sig, som hun er i en sang, der for øvrigt måske er plagiat.

Det store fan-ønske om en pige-kæreste til Elsa kan altså nu ende med en lesbisk kæreste til Elsa:

”Vi har haft masser af diskussioner om det, og vi er meget bevidste om disse ting,” siger Lee til The Huffington Post.

“Frost 2” får dansk premiere d. 19. december i 2019.

Vis kommentarer (32)
Gravatar

#21 Mads47 1 måned siden

#20 Jeg vil ikke kalde det en teori, da Bryan Singer har bekræftet det mange gang, og mange af de udtagelser er at finde på ekstra materialet til den først X-men film. Men nu synes jeg også at disse undertoner er ret tydelige i X-men filmene og især i scenen med Boddy forældre.
Gravatar

#22 Justin 1 måned siden

#21
"Jeg vil ikke kalde det en teori, da Bryan Singer har bekræftet det mange gang"

og alligevel skriver du oppe i #15 om et BBC interview

"Det er desværre det eneste jeg kan finde ang. Bryan Singer udtaleser ang. filmens undertoner, da alt andet på google er om ham og #Me2 kampagnen"


Hvordan kan et interview, være bekræftet det mange gang ?Gravatar

#23 Mads47 1 måned siden

Justin (22) skrev:
#21
"Jeg vil ikke kalde det en teori, da Bryan Singer har bekræftet det mange gang"

og alligevel skriver du oppe i #15 om et BBC interview

"Det er desværre det eneste jeg kan finde ang. Bryan Singer udtaleser ang. filmens undertoner, da alt andet på google er om ham og #Me2 kampagnen"


Hvordan kan et interview, være bekræftet det mange gang ?


Nu kan jeg jo ikke rigtig linke mine Blu-ray dokumentar del her til forumet, grunden til jeg har svært at ved at finde noget hvor hvor Bryan Singer udtaler sig mere i dybten, er fordi alt de første mange sider på google handler om ham og Me2 kampagnen. Det er det eneste der kommer op når du søger på ting med hans navn i.

Plus den artikel Morten linket tideliger i sammenhæng det jeg skrev, underbygge jo bare endnu engang hvad jeg siger.

http://filmz.dk/bryan-singer-min-seksualitet-fik-m...

Men den artikel jeg har linket hvor der er et quote fra Singer...bekræfter jo det jeg siger.
Gravatar

#24 Mejse 1 måned siden

#22 “Openly gay X-Men Director, Bryan Singer, has not only directed most of the X-Men movies but recruited openly gay activist actor Ian McKellen, to star as Magneto, by convincing him that mutants were comparable to struggling gays. McKellen stated “I think he expected that I was going to consider it a not posh-enough job,” but revealed that he was told that X-Men is really about Lesbain, Gay, Bisexual and Transgender people. “I thought he was right,” says McKellen. “It’s not just a fantasy story. It’s a parable.” McKellen is a co-founder of the LGBT gay activist group Stonewall.” fandt det her https://www.goodfight.org/articles/commentaries-te...

er ikke en teori overhovedet, ej heller kræver det mere baggrundsviden end alt muligt andet, man skal bare sætte sig en smule ind i det.
Gravatar

#25 Justin 1 måned siden

#23

Men du kunne have nævnt af i #15 af du har en hel bunke blu-ray hvor han også siger det

#24
Men hvorfor skulle man sætte sig ind i instruktørens sexualitet ?

Teori, jo det er en teori, og der er masser af teorier om alle mulig film
Der er blandt også den her teori om filmen Grease er de sidste tanker der flyver igennem hoved på Sandy inden hun drukner

https://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/vild-teori-...

Nej, jeg ved ikke hvilken sexualitet grease instruktøren havdeGravatar

#26 Mads47 1 måned siden

Justin (25) skrev:
Men du kunne have nævnt af i #15 af du har en hel bunke blu-ray hvor han også siger det


Ja det kunne jeg godt nævne, men det ville jo bare være et postulat og svært at bevise uden en direkte adgang til ekstramatairlet. Jeg valgte dog heller at linke en artikel der meget hurtigt gave svaret istedet. Plus så synes jeg nu enlig at det er ret tydeligt at se paralleerne i filmen.

Justin (25) skrev:
Men hvorfor skulle man sætte sig ind i instruktørens sexualitet ?


Det er mere eller mindre kendt viden, det er ikke alle der ved det. Men nu er vi et film forum så det giver god mening at folk har større kendskab til forskellige slags fakta der farver den film verden vi bevæger os i.


Justin (25) skrev:
jo det er en teori, og der er masser af teorier om alle mulig film
Der er blandt også den her teori om filmen Grease er de sidste tanker der flyver igennem hoved på Sandy inden hun drukner


Nej det er fakta og ikke en teori. Grease slutning er noget der ikke faktuelt er bekræftet og derfor ikke fakta, men som sagt en teori. Hvor vi direkte har Instruktøren der flere gang igennem de sidste 18 har bekræftet at X-men filmene handler om homoseksualitet.

Gravatar

#27 Mejse 1 måned siden

#25 kan slet ikke se hvordan du kan sammenligne noget, en redditbruger er kommet frem til, som ja er en teori, med noget som intruktøren har sagt, som jo sjovt nok ikke er en teori, du må da kunne se forskellen ? ja hvis det var Mads47 som bare fyrede det af, ud fra hvad han selv mener at kunne se, så var det en teori, men det er jo på ingen måde det der foregår.

det er lidt som når forfatteren af harry potter bøgerne siger dumbledore er homoseksuel, så er det altså ikke en teori det er et faktum, hvorfor hun siger det kan man spekulerer i men ikke andet.
Gravatar

#28 Justin 1 måned siden

#26
Da jeg så X- men i biografen, så jeg ingen at paralleerne
Så tydelig, Nej!

Nu er der flere kærligheds historier i X-men filmene, der kunne han jo have lavet en at dem mand-mand eller pige-pige, hvis han virkeligt ville have farvet filmen

#27

Rowling opfandt Harry Potter
Var det Singer der opfandt X-men ?
Gravatar

#29 Mads47 1 måned siden

Justin (28) skrev:
Da jeg så X- men i biografen, så jeg ingen at paralleerne
Så tydelig, Nej!


Men må jeg spørge hvor gammel du var på det tidspunkt? jeg var 10, så jeg så det heller ikke da jeg var meget ung. Men efter at gense dem i mine teenage år, synes jeg det var ret tydeligt. Men igen bare fordi det fløj over hovedet på dig, bliver det ikke mindre tydeligt af den grund.


Justin (28) skrev:
Var det Singer der opfandt X-men ?


Nej men nu var det ham der lavet filmen og valgte hvilke temaer og problematikker der skulle være del af den. Forsår simpel hen ikke hvorfor du kæmper så meget imod dette meget simple faktum at det er sådan det nu engang forholder sig.
Gravatar

#30 Mejse 1 måned siden

#28 at du ikke ser parallerne siger vel mere om dig end dem ? ikke noget negativt nødvendigvis men folk ser jo forskellige ting, og om du ser dem eller ej så var de der jo.

det kunne man have gjort, men så havde du jo råbt politisk korrekthed og de ændrede ting, er det ikke bedre at det bare bliver gjort diskret ? desuden har folk der er "anderledes" på den ene eller anden måde relateret til X-men og andre ligende ting siden de kom frem, så det er jo altså ikke noget nyt, det er jo også for at være lidt back on topic, at en sang som let it go blev så populær som den blev, de fleste kan relatere til den på en eller anden måde, så ja selv en disney sang eller x-men film kan have lag om du kan lide det eller ej.

nej det var det ikke, men det var ham der bestemte hvilket udtryk og hvilket signal han ville sende med filmen, så ja sådan set det samme :)

det er forbløffende du ikke kan se forskellen mellem, en tilfædig fyr på reddit, og en der har instrueret filmene.

Skriv ny kommentar: