Indsendelse af nyheder

Hvis man kender til en god filmrelateret nyhed, kan man indsende den under Indsend nyhed. For indsendte nyheder gælder flg. retningslinjer:

  • Nyheden må højst være en uge gammel.
  • Kilden skal angives korrekt.
  • Nyheden skal henvise til originalkilden/sitet og ikke et sekundært nyhedssite.
  • Hvis man vil have credit for nyheden, skal den være omskrevet i forhold til originalkilden.
  • Hvis man indsender en nyhed, der er kopieret direkte fra originalkilden, skal der gøres opmærksom herpå.
  • I tilfælde af en total eller delvis omskrivning (over 50 %) tager Filmz sig ret til at tage credit for nyheden, således at nyhedsindsenderen ikke står som skribent for tekst, man ikke selv har skrevet.

Hvis ovenstående retningslinjer ikke følges, vil nyheden blive sendt retur. Redaktionen forbeholder sig desuden retten til at redigere i indsendte nyheder samt til at sende nyheder retur, der ikke betragtes som havende tilstrækkelig nyhedsinteresse. Bemærk, at alle indsendte nyheder tilhører Filmz.

Brug af forum

For at kunne deltage i debatten for en nyhed eller generelt kunne skrive i vore forum, skal du være oprettet som bruger. Bemærk, at der er en ventetid på 30 minutter, fra du beder om at blive oprettet, til du er oprettet. Dette er gjort for at forhindre personer i at oprette en eller flere brugere, udelukkende for f.eks. hurtigt at spamme en tråd til med irrelevante indlæg.

Indlæg skrevet i forummet kan redigeres inden for 10 minutter, efter indlægget er blevet gemt, så længe en anden bruger ikke skriver en indlæg efterfølgende. Alle rettelser i indlæg vil kunne ses. Gemte indlæg vil automatisk dukke op i tråden hos andre, som følger med i den samme tråd.

”Gem Position” – Gemmer den position, man måtte have nået til i en diskussion. Når du senere vender tilbage til den pågældende diskussion, vil alle indlæg fra den markerede position være markeret som nye.

”Brugerens ikon/billede” – Trykker på du på billedet for den bruger, som har skrevet et indlæg, vil du se vedkommendes profil-oplysninger. Her kan du også, hvis du ønsker det, tilføje vedkommende til din ignorerliste. Alle forum-indlæg fra en bruger, som er på din ignoreliste, vil være sammenfoldet. Ignorerlisten kan redigeres i ens profil.

Retningslinier

Principielt er det tilladt at diskutere alt, og forumet er som udgangspunkt ikke modereret på nogen måde. Når det er sagt, er der dog en række ting, som ikke er tilladt på Filmz. Det er f.eks. ikke tilladt at:

  • Opfordre til ulovligheder, herunder piratkopiering og ulovlig download af copyrightbeskyttet materiale samt reklamere for pyramidespil og lign.
  • Poste indlæg, som indeholder stærkt nedsættende kommentarer om race, religioner eller seksuelle observanser.
  • Spamme, ved f.eks. gentagne gange at indsende en besked med stort set samme indhold, at reklamere i selve forumteksten for andre internetsider eller indsende indtil flere kommentarer uden egentligt indhold, eller som er irrelevante i forhold til den pågældende diskussion.
  • Hænge en eller flere brugere ud offentligt i forumet eller chikanere brugere på sidens interne beskedsystem. Dette omfatter stærkt nedsættende kommentarer, trusler og offentliggørelse af privatoplysninger og privat korrespondance uden den pågældende brugers accept.

Som udgangspunkt medfører overtrædelse af disse regler i første omgang, at det pågældende indlæg slettes og gerningsmanden får en advarsel samt henstilling om at stoppe den pågældende aktivitet. Såfremt dette ikke sker, eller en anden overtrædelse af reglerne forekommer, vil det medføre deaktivering. Særligt grelle tilfælde vil medføre øjeblikkelig deaktivering.

Såfremt du opdager et indlæg, som du mener, er en overtrædelse af disse regler, send da venligst en e-mail til redaktion@filmz.dk, så vil vi vurdere, om der skal foretages yderligere i sagen.

Alle beslutninger er endegyldige.

Ophavsret

Ophavsret og registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere. Alt originalt indhold på dette site tilhører Filmz.